Hea uudis – Perekaart annab nüüd soodustust ka Lidlis!

Hea uudis – Perekaart annab nüüd soodustust ka Lidlis!

10. Aug 2023, 17:22 Emmede Klubi Emmede Klubi

Eesti Lasterikaste Perede Liiduga koostööd alustanud poekett Lidl Eesti hakkab kõigis oma kauplustes Perekaardi omanikele pakkuma valitud toodetelt täiendavat 10% suurust allahindlust.

10% soodustus Lidli poodides kehtib kõikidele Cieni kosmeetika- ja hügieenitoodetele, „Back to School“ koolitarvetele, Lupilu beebitoodetele ja Peppertsi lasteriietele. Lisaks saavad Perekaardi omanikud igal nädalal väljavalitud puu- või juurvilja 10% odavamalt osta.

„Teame väga hästi, et hinnatõus Eestis on eriti valusalt mõjunud peredele, kellel on kolm või enam last. Et aidata lapsevanemaid ja pakkuda neile rohkem võimalusi tervislikke ja kvaliteetseid tooteid osta, alustame koostööd Eesti Lasterikaste Perede Liiduga. Loodame, et see koostöö aitab ka juba uue kooliaasta algusega seotud ostud palju odavamalt teha,“ kommenteeris Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

„Lidl on kiirelt arenev ettevõte, mis oma pakkumistega suurendab olulisel määral lasterikaste perede võimalusi. Meil on hea meel tervitada Eesti uusimat jaekaupluste ketti Perekaardi partnerite ringis. Loodame, et võimalikult paljud perede leiavad tee nende kauplustesse,“ lausus Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

 

Cien
Cieni erilisest, mitmekesisest ja värvilisest maailmast leiad laia valiku kvaliteetseid tooteid, alustades kreemidest ja šampoonidest, lõpetades kätekreemide ja meigitoodetega. Cien pakub midagi nii naistele kui meestele, noortele ja vanematele ning ka neile, kellel on väga tundlik nahk. Ilurituaalid alaku!

lupilu®
Lupilu on mitmekülgne bränd, mis pakub beebidele kõike, mida nad vajavad. Vastavalt arenguetappidele varustab vajalike mänguasjadega ning kõige tipuks toidab neid kõige kvaliteetsema beebitoiduga. Lupilu tootevalikusse kuuluvad ka mähkmed, mis on dermatoloogiliselt testitud ja sobivad suurepäraselt vastsündinute õrnale ja tundlikule nahale.

pepperts!®
Noorte mürgeldajate iseloom avaldub juba varases eas. Selleks, et nende iseloomu esile tuua, varustab Pepperts tüdrukuid ja poisse trendikate, kvaliteetsete ja vastupidavate rõivastega.