KOOSTISOSAD
- 3 karpi toorjuustu
- (RASA) 350ml mustikajogurtit
- suhkrut
- umbes pool pakki Digestive küpsiseid
- 100g võid
- Pool klaasi mustikamoosi
- 15g zelatiini
- u 300g värskeid mustikaid kaunistuseks ja mustikakastmeks
- 20cm diameetriga avatavat koogivormi
VALMISTAMINE
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Pressi küpsisepuru ühtlaselt koogivormi põhja.
Vahusta toatemperatuuril kodujuust jogurtiga. Lisa mustikamoos. Kui vaja, ka suhkur. Sulata zelatiin vesivannis ja lisa aeglaselt ülejäänud massile.
Kalla toorjuustukreem koogivormi ja lase koogil külmkapis vähemalt kaks tundi seista. Kasuta kaunistuseks mustikaid ja mustikakastet.
Mustikakastme valmistamiseks on vaja 200g marju, pool klaasi vett ja 2 spl suhkrut.
Emmede Klubi