VÕISTLUS: Mida kinkida lapsele 1. sünnipäevaks?

VÕISTLUS: Mida kinkida lapsele 1. sünnipäevaks?

14. Jan 2021, 12:07 Emmede Klubi Emmede Klubi

Hurraa, kas teie laps on juba oma 1. sünnipäeva tähistanud? Võimalik, et peate sünnipäeva veidi veel ootama, kuid olete juba planeerinud, kuidas seda tähistate. Ükskõik milline vastus on sinu puhul õige, kutsume sind osalema võistlusel ja võitma vahvat auhinda, mis meeldiks igale väiksekesele!

Spetsiaalse kujundusega maitsev kook, lapse lemmikhõrgutised, kaunilt sisustatud tuba, ise kenasti riides ja hea tuju ühes. Muidugi muidugi, kus siis ilma kingitusteta! Ainuüksi nende lahti pakkimine tekitab ootusärevust, et nende uute mänguasjadega tutvuda. Esimene sünnipäev on eriline sündmus, sest lõpuks, kui olete tähistanud iga kuu väikseid tähtpäevi, on esimene aasta juba seljataga. On uskumatu, et see on nii kiiresti möödas ja selle aja jooksul on laps nii üllatavalt palju õppinud. Teate, ees ootab palju-palju rõõmsaid sündmusi! Olete valmis?

 

Tule Emmede Klubi Facebooki ja / või Instagrami lehele ja osale võistlusel!
 

  • Võistluse kommentaarides öelge meile, kuidas tähistasite oma beebi esimest sünnipäeva või kuidas kavatsete seda tähistada?
  • Muidugi ärge unustage jälgida Emmede Klubi, et mitte ilma jääda väärtuslikust infost lapse arengu kohta.

Võta osa võistlusest

FACEBOOK ja / või INSTAGRAM

(osaledes võistlusel mõlemas kohas, suurendate oma võiduvõimalusi)

AUHIND

Tasakaaluliikur
Chillafish Bunzi Gradual Balance 

Chillafish Bunzi tasakaaluratas on ainulaadne kaks-ühestasakaaluratas, mis võimaldab muuta režiimi kolmerattaliselt kaherattalisele vaid mõne sekundiga. Õpeta lapsele tasakaalu samm-sammult: alustage kolmerattalise režiimiga ja lülitage ratta režiimile alles siis, kui laps on selleks valmis. Režiime saate vahetada nii tihti kui vaja.

Loosime õnneliku võitja ja kuulutame välja 29.01.2021