Emmede Klubi otsib Lola & Lykke nutika rinnapumba testijaid!

Emmede Klubi otsib Lola & Lykke nutika rinnapumba testijaid!

01. May 2022, 18:32 Emmede Klubi Emmede Klubi

Pea aasta tagasi jõudis Kidsmedi e-poodi müügile Soomes toodetud nutikas elektriline rinnapump Lola & Lykkelt. Pump on tänaseks päevaks võitnud rohkelt ülemaailmseid auhindu nagu nt MadefForMums Award Parima rinnapumba tiitli ja seda lausa 2 aastat järjest. Mis on siis selle rinnapumba fenomeniks? 

Nagu selle nimigi ütleb, on tegemist nutika elektrilise rinnapumbaga. Sellel ei ole juhtmeid, voolikuid ning see on teiste pumpadega võrreldes ka vaikne. Puutetundlikult ekraanilt saab kasutaja mugavalt valida endale sobiva pumpamistugevuse ja -kiiruse. Tegemist on 2-faasilise pumbaga, millel on kokku 15 erinevat tugevust/kiirust.  

Rinnapumbal on vaid 5 osa, mis teeb selle puhastamise ja kokkupanemise imelihtsaks!

2-tunnise aku kestvusega aku annab emadele vabaduse kasutada pumpa täpselt seal, kus neile mugavam.

Rinnapump salvestab sinu enamkasutatud režiimid ning järgmisel kasutuskorral kasutab automaatselt salvestatud seadistusi. Vähem muret emale!

Ainulaadse disainiga paindlik, ülimalt pehme lehter jäljendab beebi loomulikku imemismustrit, vähendab survet ja aitab rinda masseerida, et soodustada ning optimeerida piimavoolu.

Mis teeb Lola Lykke rinnapumba veel eriliseks?

Lola & Lykke pakub rinnapumbaga ühilduvaid rinnapiima säilitamiseks kotte, mille saad otse rinnapumba külge keerata ning pumbata piima otse kotti.

Ei mingit ümbervalamist. See pole veel kõik. Lisaks saad nende samade säilituskottide külge keerata ka lutipudeli luti ja last toita otse säilituskotist. Kas saab enam mugavam olla? 

Kas Sina sooviksid olla üks nutika rinnapumba testijatest? Valime Emmede Klubi jälgijate hulgast välja kolm õnnelikku ema, kes saavad nutikat rinnapumpa testida ning sellele tagasisidet anda!

Valituks osutunud testijatelt ootame kahe nädala möödudes kasutuskogemuse kirjeldust ja tootearvustust.





 

Kerljuuha Kerljuuha 03. May 2022, 19:35

Sooviksin proovida. Olen kohe kohe 3 lapse ema. Seni olen kasutanud ainult manuaalpumpasid.