Noor ema arvustab: kuidas selle rinnapumbata siiani hakkama saanud olen!?

Noor ema arvustab: kuidas selle rinnapumbata siiani hakkama saanud olen!?

23. Aug 2020, 11:17 Emmede Klubi Emmede Klubi

Hiljuti saatsime koostöös Philips Aventiga paarile Eesti emale testimiseks Philips Avent elektroonilised rinnapumbad. Täna jagab meiega oma kogemust Angelina:

"Sain võimaluse katsetada Philips Avent elektroonilist rinnapumpa. Minu siirad tänud Emmede Klubile, kes mulle selle võimaluse andsid. Minu esimene emotsioon – kuidas ma ilma selleta siiani hakkama saanud olen!?

Tean, et on naisi, kellel polegi otseselt rinnapumpa vaja. Vähemalt mitte seni, kuni tekib soov või vajadus kodust väljas käia ja beebile sellel ajal endiselt rinnapiima pakkuda. Mina kuulun nende naiste hulka, kellele on rinnapump igapäevane kaaslane.

Eriti sageli kasutan seda beebi tissistreigi ajal ja kuna beebi on aeg-ajalt üsna laisk sööja, siis ka piima tekke stimuleerimiseks. Samuti olen nüüdseks juba kuus kuud iga õhtu pumbanud ja saadud kogused sügavkülma tuleviku tarbeks hoiule pannud.

Enne Philips Avent elektroonilise rinnapumba proovimist kasutasin Philips Avent Comfort manuaalset rinnapumpa. Olin ka proovinud ühte elektroonilist rinnapumpa, mis minule ei sobinud ja seetõttu olin ka teiste elektrooniliste rinnapumpade suhtes väga skeptiline. Muidugi saab manuaalse pumbaga asja aetud, aga käsi väsib hirmsasti ära ja samal ajal pole võimalik mitte midagi muud teha. Samuti väsivad ära kael ja õlavööde kui pead olema ettepoole nõjatunud.

Philips Avent elektroonilise rinnapumba karpi avades oli meeldiv näha, et osasid on vähe, mis muudab kokkupanemise lihtsaks ja eriti hea meel oli mul selle üle, et piim ei läbi ühtegi voolikut. Minu arvates on väga raske ja tüütu voolikuid puhastada.

Esimest korda testides olin üllatunud. Ma sain enda jaoks uue pumbaga kohe üle 60ml piima! Minu puhul väga ebatavaline uue pumba kasutusele võtmisel. Tavaliselt saan uue pumbaga alguses 30-40ml ja iga korraga kogused suurenevad. Ilmselt sobib minule, et on nii palju stimuleerimise (8) ja pumpamise (16) tasemeid. Rinnapump jätab viimati kasutatud seadistused automaatselt meelde, seega tuleb vaid nuppu vajutada. Lisaks saab pausile panna ja jätkata sealt, kus pooleli jäi. Kui mugav!

Kes oleks uskunud, et ennast võib pumpama unustada? Kui manuaalset pumpa kasutades vaatasin koguaeg kella, siis elektrilise pumbaga istun mugavas sirges asendis ja saan teise käega sirvida ajakirja, vahetada kanalit, scrollida Instagrami kuni avastan, et oleks aeg ka teist rinda pumbata.

Miinusena tooksin välja selle, et pumpa saab ainult juhtmega kasutada ja mootor ei ole nii vaikne kui eeldasin.

Sellesse tootesse oleksin valmis oma raha investeerima!"

 

Suur aitäh põhjaliku ja asjaliku arvustuse eest, hea Angelina!