Kasutatud mähkmetest vabanemine

Kasutatud mähkmetest vabanemine

04. Jan 2013, 00:22 Emmede Klubi Emmede Klubi

Olgu see mähe vastsündinu, või juba rinnast võõrutatud lapse oma – igal juhul haisevad nad suuremal või vähemalt määral ja seda lõhna on kohe tuppa astudes tunda, kui seda ei ole lõhnakindlalt ära visatud. Kuidas siis kasutatud mähkmetest vabaneda? 
Siin on mõned variandid:



Ühekordsed mähkmekotid

Kas kodus või väljas, need väikesed lõhnastatud kotid on ideaalsed haisva mähkme sisse pakkimiseks, enne kui sa selle prügikasti viskad.

Need on mugavad ja suhteliselt odavad, kuid neid võib olla raske avada ja need tuleb ikka peale täis saamist minema visata.

 

Prügikast ainult mähkmetele

See võib olla ükskõik milline kaanega prügikast, mida kasutad ainult mähkmete jaoks.

Soovitavalt vali käed-vaba avamise süsteemi ja lõhna vähendava disainiga.

Ilmselt võiksid kasutada ka eraldi mähkmekotte, mis haisu kinni peavad, muidu valmistu iga kord prügikasti avades lõhnapommiks!


Spetsiaalne mähkmekonteiner

On olemas hermeetilisi süsteeme, mis lukustavad kogu lõhna endasse. See tähendab, et õhk jääb sellest haisust täiesti puutumatuks.

Seda ei ole vaja ka iga kord tühjendada ja sa ei pea ise mähkmeid eraldi pakkima hakkama, sest see süsteem teeb seda automaatselt. Puuduseks on küll see, et selline süsteem on suhteliselt kallis ja sinna sobivad ainult spetsiaalsed kotikesed – ei saa kasutada tavalisi prügikotte.

 

Veel üks lahendus

Kui peale rinnast võõrutamist muutub beebi kaka veidi rohkem täiskasvanu oma sarnaseks, võiks mähkme sisu enne prügikasti viskamist wc-potti tühjendada. Sel viisil on võimalik haisust kergemini vabaneda.

Ükskõik millist meetodit sa kasutad, rulli mähe enne ära viskamist kokku ja sulge krõpsudega.


Milliseid variante oled sina kasutatud mähkmetest haisuvabalt lahti saamiseks kasutanud?


Emmede Klubi