Instagrami-konto, mida võiks jälgida kõik lapsevanemad

Instagrami-konto, mida võiks jälgida kõik lapsevanemad

27. Nov 2020, 17:05 Emmede Klubi Emmede Klubi

Tänapäeva vanematel on enamasti väga head teadmised sellest, kuidas lapsi füüsiliselt hooldada: millistes asendites võib beebit hoida, kust leida parim turvatool ja kuidas last tervislikult toita. Sama tähtsad on aga ka vanemlikud teadmised ja oskused sellest, kuidas toetada lapse emotsionaalset ja sotsiaalset arengut: kuidas oma lapsega suhelda, kuidas distsipileerida... Ning selles vallas on meie teadmised veel nõrgemad.

Et tühimikku täita, alustas kasvatuspsühholoogia magistrant Merilin Mandel tänavu juulis Instagrami-kontoga @jesslapsed. 

Jess, lapsed! õpetab, kuidas kasvatada lapsi vaimse ja füüsilise vägivallata, toetaval ja positiivsel viisil, et meie lastest kasvaksid emotsionaalselt terved ja tugevad inimesed. 

Kontolt leiab nõuandekilde kõikvõimalikeks igas peres ettetulevateks suhtlusolukordadeks - näiteks lapse magustoiduga premeerimine, nutule või jonnile reageerimine, päkapikkudest rääkimine jpm.

Nendele, kes lisaks konto jälgimisele konto pidamist rahaliselt toetavad (kas 3, 5 10 või enama euroga kuus), annab Merilin ka individuaalset nõu. Toetajaks saab hakata Pateron keskkonnas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess, lapsed! (@jesslapsed)

 

 

Kas Sina juba jälgid @jesslapsed nõuandeid? Soovitame soojalt!