Väikelapse arengu jäädvustamine

Väikelapse arengu jäädvustamine

06. Oct 2020, 23:26 paikeseraamat paikeseraamat

Paljud meist on oma beebit kõrvalt vaadates mõelnud, et küll ta on ikka niii armas ja just see hetk jääb mulle eluks ajaks meelde? Kui paljud on jõudnud KÕIK vahvad hetked üles kirjutada detailselt ja kuupäevaliselt?

Minul on mitu korda olnud nii, et kui laps midagi esimest korda teeb, siis mõtlen, et kirjutan selle kuskile paberile ja siis kui talle korraliku raamatu ostan või blogi teen, siis kirjutan kõik ümber. Ja siis mul on neid lahtiseid pabereid või arusaamatuid märkmeid telefonis nii palju ja nii mõnedki toredad hetked on jäänud talletamata.

Kuid nüüd olen saanud omadega järje peale, sest tegin oma põnnile ise raamatu ja soovin jagada seda ka teiste vanematega. "Päikese raamat" on mõeldud 1.-4. eluaasta jäädvustamiseks ning on päris põhjalik. Raamatu täitmise teeb lihtsaks see, et lapsevanem peab täitma lausete ettetehtud lünki - nii ei pea pead murdma, mida kirja panna ning kuidas seda kõike sõnastada. 

Soovitan lisaks vaadata "Päikese raamatu" Facebooki lehte ja uurida raamatu kohta lähemalt. Ja mida varem mälestuste talletamise ette võtate, seda põhjalikumalt kõik kirja saab. Olen veendunud, et Teie laps on Teile tulevikus tänulik, et olete võtnud vaevaks kõik kirja panna. :)